Boekhouding

Wij verzorgen de complete boekhouding. U levert de financiële bescheiden aan, die wij periodiek verwerken.

Belastingaangifte

Graag zijn wij u behulpzaam met het verzorgen van uw aangifte Loon - en Omzetbelasting en uw aangifte Inkomsten - en Vennootschapbelasting.

Jaarverslag

Het doel van een administratie of jaarverslag is het voldoen aan de wettelijke eisen, en de bedrijfseconomische eisen van de ondernemer.

Salarissen

Wij voeren een geautomatiseerde salarisadministratie, waarbij wij maandelijks de salarisspecificaties verzorgen.

Ons Kantoor

Uw cijfers actueel met onze administratiekantoor

Hoe actueel zijn de cijfers van uw administratie? Grote kans dat u geduld moet uitoefenen tot de volgende aangifte. In een kwartaal kan veel gebeuren, daarom vinden we bij Ozmen Administratie dat uw cijfers up-to-date moeten zijn. Kies daarom Ozmen Administratie als uw betrouwbare partner in financiële zaken. Dan hoeft u niet tot het einde van het kwartaal te wachten om uw cijfers in te zien.

Ozmen Administratie staat voor u klaar voor ondersteuning bij de volgende zaken:

Zicht op uw financiën

Uw administratie wordt op regelmatige basis in de boekhouding verwerkt. Dit kan op verschillende manieren, u kiest zelf wat u het prettigst vindt. Zo kunnen wij uw administratie bij ons op kantoor in Rotterdam verwerken, kan uw vaste contactpersoon bij u op locatie langskomen of kunt u er voor kiezen om het zelf via internet te doen. Uw wensen staan bij ons centraal. Na het invoeren worden uw cijfers door Ozmen Administratie administratiekantoor Rotterdam gecontroleerd, nemen wij ze met u door en krijgt u van ons aanvullend advies. Zo houdt u zicht op uw cijfers.

Advies voor uw financiën

Ons administratiekantoor in Rotterdam kijkt verder dan cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering. Elke ondernemer heeft zijn beweegredenen en doelstellingen. Ozmen Administratie wilt uw cijfers gebruiken om u hierbij te ondersteunen. Cijfers zijn voor ons niet zomaar behaalde resultaten, maar bieden inzicht, overzicht en kennis waarmee u uw plannen voor de toekomst kan scherpstellen.

Meer informatie over financieel advies van Ozmen Administratie? Bel dan direct met onze contact telefoonnummer.

 

Ozmen Administratiekantoor

Contactpersoon:
Fatih Ozmen
 

Adres:
1e Schansstraat 64b

3025XD, Rotterdam


Telefoonnummer:

+31 (010) 795 31 00

Faxnummer:

+31 (010) 795 31 00

E-mail:
info@ozmenadministratie.nl