Boekhouding

Wij verzorgen de complete boekhouding. U levert de financiële bescheiden aan, die wij periodiek verwerken.

Belastingaangifte

Graag zijn wij u behulpzaam met het verzorgen van uw aangifte Loon - en Omzetbelasting en uw aangifte Inkomsten - en Vennootschapbelasting.

Jaarverslag

Het doel van een administratie of jaarverslag is het voldoen aan de wettelijke eisen, en de bedrijfseconomische eisen van de ondernemer.

Salarissen

Wij voeren een geautomatiseerde salarisadministratie in Exact Online, waarbij wij maandelijks de salarisspecificaties verzorgen.

Contact

in contact komen?

Ozmen Administratie streeft naar dienstverlening die voldoet aan uw wensen. Graag willen we van u weten of we daarin slagen. Heeft u een klacht - of een compliment natuurlijk - vertel het ons! Dan weten wij waar we onze dienstverlening nog kunnen verbeteren. Dat is in uw èn in ons belang. Gebruik voor uw klacht of compliment het formulier of stuur een brief naar:

Ozmen Administratie
1e Schansstraat 64b
3025XD Rotterdam
info@ozmenadministraite.nl
of bel: 010 795 31 00

U bent van harte welkom voor onze informatiebalie van Ozmen Administratie.


Formulier binnenkort beschikbaar.
Excuses voor het ongemak.

 

Waarom Wij?

In het kort

Als ondernemer is het van essentieel belang dat de administratie van uw organisatie goed op orde is. Een goed georganiseerde administratie en kennis op het gebied van belasting bespaart u niet alleen geld, het levert zelfs geld op!

Ozmen Administratie en Belastingadviesbureau neemt alle zorg uit handen op het gebied van administratie en belastingzaken. Ozmen staat garant voor praktisch en professioneel advies. Of u nu een kleine of grote organisatie hebt, we zijn van alle markten thuis.

Zoekt u een betrouwbare organisatie die ervoor zorgt dat uw administratie- en belastingzaken uitstekend worden geregeld? Neemt u dan contact met ons op.