Boekhouding

Wij verzorgen de complete boekhouding. U levert de financiële bescheiden aan, die wij periodiek verwerken.

Belastingaangifte

Graag zijn wij u behulpzaam met het verzorgen van uw aangifte Loon - en Omzetbelasting en uw aangifte Inkomsten - en Vennootschapbelasting.

Jaarverslag

Het doel van een administratie of jaarverslag is het voldoen aan de wettelijke eisen, en de bedrijfseconomische eisen van de ondernemer.

Salarissen

Wij voeren een geautomatiseerde salarisadministratie, waarbij wij maandelijks de salarisspecificaties verzorgen.

Boekhouding

Uw administratie uitbesteden aan Ozmen Administratie biedt voordelen

Haal meer uit uw administratie. Uw administratie uitbesteden aan Ozmen Administratie biedt u allerlei voordelen. Uw cijfers worden regelmatig verwerkt, waardoor u gedurende het jaar inzicht in uw situatie heeft. Daarnaast heeft u na elke boeking contact met uw eigen aanspreekpunt. Samen nemen wij uw administratie door, en krijgt u advies van ons. Zo levert administratie uitbesteden u een financiële monitor op.

Voorkom financiële verrassingen

Na verwerking van uw administratie spreken we de vraagstukken met u door en bekijken we de openstaande posten kritisch. Ook afschrijvingen en loonjournaalposten worden regelmatig in uw administratie verwerkt. Hierdoor krijgt u een actueel inzicht in de financiële stand van uw bedrijf. Zo voorkomt u financiële verrassingen achteraf.

Verwerking van uw administratie uitbesteden


Het kan handig zijn om een administrateur bij u op kantoor te hebben. Of verwerkt u uw administratie liever zelf via internet. Administratie uitbesteden aan Ozmen Administratie kan op uw manier. U kunt kiezen uit verschillende manieren om uw administratie te verwerken:

- Uw volledige administratie uitbesteden: administratie, belastingaangiften, het jaarwerk wordt door ons uitgevoerd. Dit kan bij u op kantoor. U heeft de mogelijkheid om zelf de boekingsdocumenten te scannen en te versturen.
- Tijdelijke hulp bij uw boekhouding: heeft u op tijdelijke basis een allround administrateur nodig? Bij capaciteitsproblemen kunt u gebruik maken van Ozmen Administratie voor het wegwerken van administratieve achterstanden. Voor het opstellen van bedrijfsspecifieke rapportages, doorspreken van cijfers met het management en het uitzetten van acties naar de toekomst kan Ozmen Administratie u een controller aanreiken.